Help & Info

FAQ

Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen, mocht jouw vraag er niet tussen staan? 

Neem dan contact met ons op via de contact pagina!

Een audio gastenboek is geen gewoon boek vol geschreven woorden zoals we deze al kennen, maar een magische manier om persoonlijke boodschappen op te nemen via een oude retro telefoon inclusief alle emotie die erbij loskomt. 

Op jouw speciale evenement word(en) de retro telefoon(s) strategisch geplaatst, klaar om de stemmen van je dierbaren vast te leggen. Gasten kunnen simpelweg de hoorn oppakken en hun gelukswensen, adviezen, of persoonlijke boodschappen inspreken, rechtstreeks in de telefoon. Elk gesprek wordt opgenomen en bewaard in digitale vorm. 

Na je evenement krijg je toegang tot al deze opnames. Je kunt ze beluisteren en koesteren wanneer je maar wilt. Het is als het herbeleven van je speciale dag telkens wanneer je de berichten terugluistert. Een audio gastenboek voegt een ongeëvenaarde dimensie van warmte, betekenis en nostalgie toe aan elke gelegenheid, of het nu een bruiloft, verjaardag, afscheid of gender reveal is. 

Naast de retro telefoon waarmee alle speciale berichten worden opgenomen leveren we een instructie mee voor jouw gasten. Dit lijstje met instructies kun je naast je telefoon plaatsen zodat jouw gasten weten wat zij moeten doen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf te realiseren.

Het opsturen en retourneren van het pakket zit reeds bij de prijs inbegrepen evenals de verwerking van alle speciaal opgenomen berichten tot 1 bestand.

Nadat je een telefoon bij ons huurt heb je de keuze om de telefoon bij ons af te halen of te laten bezorgen. We bespreken de opties en welke datum voor jouw planning het beste uitkomt. Is het evenement bij ons in de buurt? Dan komen we hem persoonlijk langsbrengen!

Indien we hem versturen per post ontvang je de telefoon enkele dagen voor het evenement. Zo hoef je je geen zorgen te maken of hij wel op tijd bezorgd word!

Na het evenement ontvangen we het audio gastenboek zo snel mogelijk retour. Des te sneller kunnen we aan de slag met het verwerken van de speciaal ingesproken berichten!

Je kunt het pakket retourneren door middel van het bijgeleverde retourlabel, plak deze op het pakket en breng het pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt.

We gebruiken de diensten van PostNL / DHL waardoor onze audio gastenboeken door heel Nederland te huur zijn!

Onze audio gastenboeken worden geleverd vanuit Berkel en Rodenrijs. Bij evenementen in de regio komen wij het audio gastenboek persoonlijk afleveren!

We leveren naast het audio gastenboek ook een korte instructie mee hoe je jouw welkomstbericht in kunt spreken. Je mag deze ook vooraf opnemen (via de telefoon / pc e.d.) en naar ons opsturen.

De waarde van deze speciaal opgenomen berichten is van onschatbare waarde, gelukkig zit er dan ook geen limiet aan en kunnen er oneindig veel voicemails opgenomen worden.

Onze audio gastenboeken zijn volledig draadloos. Je hebt dus geen stroom of internet punt nodig.

Je kunt de telefoon gemakkelijk op iedere locatie plaatsen zonder je zorgen te maken over extra kabels of stroompunten.

Wanneer je op onze website een bestelling plaatst voor een audio gastenboek zullen wij deze direct voor je reserveren. Omdat we zeker willen zijn dat we nog audio gastenboeken op voorraad hebben berichten we je na de bevestiging van jouw boeking over de betaling.

We vragen de betaling voorafgaand aan de boeking in orde te maken om zeker te zijn van een audio gastenboek!

Wanneer je op onze website een bestelling plaatst voor een audio gastenboek zul je zien dat we borg rekenen voor onze audio gastenboeken.

Nadat wij het audio gastenboek weer (indien in goede staat) in ontvangst nemen beginnen we met het monteren van de voicemails en wordt de borg z.s.m. teruggestort.